English | العربیه
 
معرفی ایران - اطلاعات توريستي اصفهان
 
     
 
آثار باستاني و جادبه هاي گردشگري
 
 

شهر اصفهان در جلگه اي از آبرفتهاي زاينده رود بنا شده است . اين شهر از جمله شهرهايي است که شايد تاريخ و سابقه آن به سابقه و قدمت کشور ايران برسد. اصفهان در بيشتر ادوار تاريخ ايران از بزرگترين شهرهاي کشور بوده است.
در داستانها ، بناي شهر را به کيکاووس و عده اي از مورخين بناي آن را به طهمورث ديوبند ، سومين پادشاه پيشدادي نسبت داده اند. اين شهر از دوران باستان در کرانه هاي زاينده رود وجود داشته و به گفته مورخان حتي پيش از شهرياري شاهان هخامنشي ، شهري آباد بوده و بعداً به صورت اقامتگاه تابستاني پادشاهان هخامنشي در آمده است. اين شهر در زمان حکومت اشکانيان و ساسانيان ، متجاوز از نهصد سال مرکز استان بزرگي در ميانه کشور بوده است.
اصفهان در سال 20 ه.ق به تصرف سپاه اسلام در آمد و اين امر باعث شد تا تمدن و هنر اسلامي ، کم کم در آن گسترش يافته و بناهايي با سبک معماري اسلامي در اين شهر ساخته شود.
شهر اصفهان ، بعد از سال 301 ه.ق به دست سامانيان افتاد و رفته رفته بر وسعتش افزوده شد. اين شهر مدتي نيزپايتخت طغرل سلجوقي بود. در حمله مغول ، جلال الدين منکبرني پسر سلطان جلال الدين خوارزمشاه شهر را از ويراني نجات داد. در زمان سلطنت شاه عباس اول ، اصفهان به اوج شکوه و عظمت خود رسيد. شاه عباس اين شهر را پايتخت خود قرار داد و ساختمانهاي زيبايي در آن بنا کرد. عبارت " اصفهان نصف جهان " نيز از همين زمان است. در اواخر دوره صفويه ، افغانها اين شهر را ويران و مردم آن را قتل عام کردند. در زمان قاجار پس از انتقال پايتخت به تهران ، اصفهان رو به ويراني گذاشت . ظل السلطان ، پسر ناصر الدين شاه ، بسياري از عمارات صفوي کنار زاينده رود را ويران کرد و مصالح آن را براي ساختن کاخ خود معروف به پارک ظل السلطان به تهران انتقال داد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 44663949 تماس بگیرید.

 
 

صنایع دستی اصفهان حاصل ذوق و هنر استادکاران را به نمایش می گذارد و خاطره ای ماندگار از سفر را برایتان رقم می زند. هر بار که چشمتان به یکی از این صنایع دستی بیفتد، بی درنگ روزهای شیرینی که در سفر گذرانده اید در ذهنتان زنده می شوند و لحظه لحظه اش از جلوی چشمانتان عبور می کند.
خاتم کاری
مینا کاری
مسگری
قلم زنی
پارچه های زرباف
فیروزه کوبی
منبت کاری
معرق کاری
نگار گری
مینیاتور

 
  موزه ها  
 

 

 

 

 

<< عضویت در خبرنامه >>
 
1717
 
طراحی سایت : ایران تکنولوژی